onsdag 9. mai 2012

Iskaffe med hvit sjokolade & bringebær ♥

Endelig er det vårstemning i Trondheim, og vår betyr iskaffe! 
Min nye favoritt er iskaffe med hvit sjokolade & bringebær. 
Siden jeg ikke tåler melk, lager jeg den med sojamelk, 
og den blir minst like god som med vanlig melk

Hva er din iskaffe-favoritt?






onsdag 2. mai 2012

Salat med Spekeskinke, asparges & posjert egg

En av mine favoritter på den nye lunsjmenyen er 
salaten med spekeskinke, asparges & posjert egg. 
En herlig frisk vårsalat som serveres med hjemmelaget focaccia. 
Jatakk ; ) 


fredag 20. april 2012

Look who's back.... : )

Vi har lenge vært tom for denne, men endelig er den back in stock!
Den beste ingefærølen, med fersk ingefær. Har du ikke smakt den, 
anbefales den på det varmeste.
Bundaberg Ginger ale

Vi har også fått en ny variant av de store flaskene med Effervè: 
Mandarin & lime
Forfriskende og deilig!

torsdag 12. april 2012

Ny Cupcake: Trippel Sjokolade

Vi har en ny cupcake på menyen. Om du er et sjokolademenneske, må du prøve denne!
Det er jeg, og denne var virkelig midt i blinken for meg : ) 


Sjokoladebunn, Sjokoladetopping, og sjokoladetrekk...
Mmm.. Skremmende god! 

torsdag 22. mars 2012

Chemex

I dag var vi så heldige å ha besøk av dyktige Silje fra K A F F A, etter vår mening D E T beste kaffebrenneriet.
Silje har håndbrygget på Chemex og servert våre gjester deilig Chemex-brygg.
Jeg er iallefall overbevist, denne får hedersplassen på mitt kjøkken! 
Filteret fuktes, for å få bort papirsmaken fra filteret.
Samtidig varmes Chemexen opp, slik at den holder
kaffen lengre varm

Kaffen forfuktes

Lukter det bra tro? Regner med det når Silje står bak kolben ; )



Kaffen får stå og fukte i ca 20-40 sekund

Nydelig tidløst design

Brygg med forsiktig vannstråle, gjerne sirkulerende bevegelser og
hold til slutt en jevn vannstand med en tynn vannstråle i midten.

Silje er ingen hobbybrygger, her brukes både stoppeklokke
og vekt for å oppnå det beste resultat

Litt informasjon om Chemex:
Chemex ble oppfunnet av Dr.Peter Schulmbohm, en tysk kjemiker.
Den har timeglass form og laget av varmeresistent glass (brukt i farmasien og kjemien). Den er utstilt på MoMa (Museum of Modern Art) i New York samt at den er en fast installasjon på en rekke andre museum over hele verden.

Bryggeren ble oppfunnet på 40 tallet, og har vært et godt brukshåndtverk gjennom mange tiår. Den har fått sin renessanse det siste tiåret. Alle ambisiøse og trendsettende kaffebarer over hele verden brygger nå på denne i bar - og har den for videresalg. (Du finner den selvfølgelig hos Fairytale Cupcakes, 8-kopps Chemex koster 688 kr) 

Det er et gjenkjennelig objekt som tåler tidens tann. Blir ofte omtalt for design og funksjonalitet. Best av alt er det jo at det blir fantastisk kaffe av å brygge på den.



tirsdag 13. mars 2012

Vi har blitt større og trenger flere dyktige medarbeidere!

Vi søker flere dyktige medarbeidere! Er dette deg?

2 Deltids Servitører med baristaerfaring (Annenhver lørdag) Samt tilkalling.
Du må ha erfaring fra lignende arbeid tidligere.

Konditor - Fulltidsstilling
Du må ha fagbrev som konditor.

2 Deltids kokker, En dag per uke (Annenhver mandag og lørdag).
Du bør ha fagbrev som kokk, men relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende fagbrev.

Send søknad og CV på post@fairytalecupcakes.no
(Husk å merke søknaden med hvilken stilling du søker)

Løp og søk! : )

tirsdag 6. mars 2012

Vi søker konditor

Konditor

Vi søker konditor med fagbrev til vårt cupcake bakeri.
Du er selvstendig, positiv, kvalitetsbevist, kreativ og arbeidsom .
Du vil få muligheten til å være kreativ og være med å utvikle nye produkter hos Trondheims eneste cupcake bakeri.

Snarlig tiltredelse!
Krav til kompetanse:
  • Kompetanse: Fagbrev/svennebrev

Ny lunsjmeny

Vi stortrives med bedre plass, og ny beliggenhet. Med større plass og kapasitet har menyen også blitt større.
Vi har nå flere lunsjretter. Vi satser på å ha en relativt liten meny, som byttes ofte. Håper dere finner noe som frister : ) 


torsdag 1. mars 2012

Første dag i nye lokaler

Da var første åpningsdag i nye lokaler unnagjort.
Det har vært en kamp mot tiden, og nå er vi slitne, men lykkelige.
Vi er kjempe fornøyde med resultatet, og håper at dere også er det! : ) 

Først litt FØR-bilder










OPPUSSINGEN ER IGANG












6 MÅNEDER SENERE:


















Nå er det natta, vi lader opp til en ny fin dag i morgen!
Da er lunsjen også på plass : )