fredag 15. oktober 2010

Storfint besøk av Robert fra KAFFA

dag har vi vært så heldige å ha storfint besøk av den fantastisk dyktige Robert. Robert er en av mennene bak KAFFA, som leverer nydelig kaffe til oss. Han har i dag servert utsøkt kaffe til våre kunder. Kaffekunsten er utrolig fascinerende og kjempe artig, - vi vil lære mer og bli bedre! Vi ønsker å gi dere en unik kaffeopplevelse og skal derfor prøve å få Robert til å forvandle oss til baristaer ved første mulighet. Dette blir gøy! :D Kanskje vi tilogmed slår til og kjøper en ny kaffemaskin... Fra nå av er det kaffe, kaffe, KAFFE - for alle penga!
KAFFA er et lite kaffebrenneri med store ambisjoner.
Selv om kaffens historie går langt tilbake i tid, har kaffeverden de siste få årene opplevd en stille revolusjon innen det feltet som defineres som ”spesialkaffe”. Det vil si kaffe som har helt spesielle smaksegenskaper fordi den er dyrket av bønder som har stor kunnskap om sitt arbeid, og som steller sine busker og foredler sine bær med kløkt og kjærlighet.
Det er denne type kaffe KAFFA handler med og denne type holdninger KAFFA handler om.Vil du lese mer om KAFFA, besøk deres hjemmeside; http://kaffa.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar