tirsdag 9. november 2010

Å jul med din glede...

Butikkene har begynt å fylles opp av julevarer. Julekuler, julelys, julebrus, julesjokolade og juleskum. Høygravid som jeg er, synes alt dette å friste i disse dager, særlig de sistnevnte :)
Denne tiden er så utrolig hyggelig! Når snøen laver ned, og legger seg så vakkert i trærne er det få ting som kan måle seg med denne årstiden. Sommerkjoler, sol og varme er glemt, iallefall for en periode. Jeg har begynt å lage adventstake og vi har kjøpt julekuler for å henge i vinduene. Jeg elsker julen, og jeg gleder meg som en liten unge til første søndag i advent og jeg omsider skal få (lov) pynte til jul både på cafeen og hjemme! 
1 av 4 lys til adventstaken

PIP PIP

4 kommentarer:

 1. Vær sikker på at jeg kommer innom og ser,men nå rågleder jeg meg til og se muffinskaken dere skal lage til bursdagen min:)blir kjempespennende altså:)Rosa stash må det vært til et dameselskap:):).mvh iladamen som er fast kunde.

  SvarSlett
 2. Kommer dere til å lage spiselige gaver som man kan kjøpe og gi bort til jul? Feks en boks med fargerike macarones eller et variert utvalg av cupcakes?
  Cecilie

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg til 1.søndag i advent og Kim omsider lar meg få jule-pynte cafeen :) Men først er det monster cupcake-kake til dameselskap, det tror jeg blir stor stas. Jeg er helt enig; det er klart at den må være ROSA! :)

  SvarSlett
 4. Vi har nå ansatt en person til å hjelpe oss i cafeen, dette gjør at vi forhåpentligvis vil ha et større og mer stabilt utvalg av macarons, og dessuten gi oss frihet til å prøve ut mange nye spennende ideer og prosjekter som vi higer etter å komme i gang med! :)

  SvarSlett