onsdag 17. august 2011

Argo tea & Effervé babies


Vi har fått inn de beste isteene jeg har smakt. De er, i motsetning til så og si all annen iste på markedet, brygget på ordentlige teblader ( ikke av ekstrakt), og er smaksatt med kun naturlige og sunne ingredienser. Som de sier selv: smaksatt med en mening, altså en helsebringende effekt. We like! Her kjenner du en naturlig og ekte smak, ikke noe kunstig og søtt klisj med andre ord :) Ja, de er dyre, men de er verdt hver krone! Min favoritt er Charitea, her finner du smak av mørke kirsebær, hibiscus og vanilje. Alle de ulike flaskene har navn som spiller på ordspill. Som feks Charitea, som er Cherry og Charity - som blir til Charitea. Her er hva de skriver selv:


The name ChariTea® represents our commitment to our community. Every season we select a new charity to partner with and donate 10% of net proceeds from our seasonal drink to that nonprofit partner.


 Vi har også endelig fått inn baby flasker med de herlige franske lemonadene fra Effervé! Baby bottles, 33 cl, finnes i smakene: granateple/ blåbær, pink rose og appelsin/ sitron.

1 kommentar:

 1. Finfin blogg og FANTASTISK cafè!!!
  Hadde innlegg fra et besøk hos dere i juni. Virkelig en drømmecafè....
  Følger dere nå:)
  Hilsen Janni

  Her finner dere innlegget: http://dusepasteller.blogspot.com/2011/06/fairytale.html

  SvarSlett